CAST | ENG | FRA | EUSK
  •  

Apartaments rurals “Casona de la Parra”

La CASONA DE LA PARRA és un edifici singular del S. XVII que ha estat rehabilitat, recuperant tota la seva noblesa original.

El complexe está format per 7 APARTAMENTS, en els quals es combina la calidesa de les construccions antigues amb la comoditat dels equipaments més moderns. Un ample JARDÍ TANCAT de més de 5.000 metres amb una preciosa PISCINA envolta la casa. Un destí idílic per a les vacances en família. En dos dels apartaments s´accepten animals de companyia.

Erreserbak

Esdeveniments

Més informació
Platges

Platges

Al voltant de Meruelo es poden trobar més de 7 Kilometres de platges, aptes per a tots els gusts: platges “atlàntiques” -com la platja d´Antuerta en Ajo- envoltades per alts penyasegats; o extensísims arenals, com el de Trengandín a Noja.
Més informació

ART i CULTURA

Art i Cultura

Meruelo, Siete Villas i en general tota la vella Merindad de Trasmiera van ésser al passat bressol de molts artistes especialitzats en diversos oficis.
Més informació

Activitats

Activitats

Meruelo i proximitats ofereixen la possibilitat de practicar infinitat d'esports y actividats d'oci. Hi ha, a més a més, una variada oferta d´ empreses, escoles esportives, etc...
Més informació